dijous, 23 de gener del 2014

Benvinguda Júlia!

Ja fa dies que la Júlia ha nascut. És una nena molt guapa i bona minyona. 

La Glòria, la seva mare, em va tenir indecisa fins l'últim moment perquè de kit de naixement li vaig preparar una manteta de ganxet i un amigurumi, i tot tenia color rosa. Un dia, parlant de les filles, em va dir que ella no volia saber-ne res del color rosa. I jo em volia fondre, perquè ja feia molt que ho tenia fet i ja no tenia prou temps per fer una altra cosa. La vaig intentar convèncer que el rosa era un bon color, que les nenes encara no vulguis en són molt, del color rosa. Però no hi va haver manera. La Glòria és tossuda com una mula!

Fins que va néixer la Júlia i li va veure la cara, amb aquella pell tan tendra. Ara la Glòria ha canviat d'opinió i reconeix que el rosa i els tons pastel, per contra del que pensava, són ideals pels nounats. Quan me'n va parlar em vaig veure salvada! En fi, que quan li vaig donar li va agradar molt.

També li vaig fer un detallet per ella. S'agraeix molt que també et portin un regal per tu quan acabes de tenir una criatura, no creieu?

La Glòria és una gran persona, i ara una gran mare. És creativa i té molta traça amb la pintura, és una artista! De fet, tot el tema del blog de marionades ha sigut ella qui ho ha engegat. Jo tenia molts dubtes, en canvi ella ho va veure claríssim des del primer moment. Estava convençuda que s'havia de fer, va tirar pel dret i un bon dia em va dir que ja tenia el blog creat, o sigui que a treballar! 

Estic súper contenta del que va fer i no tinc paraules per agrair tot el que ha fet i el que fa encara pel projecte marionades. Sempre m'ajuda amb qualsevol cosa i està per tot. T'estimo molt Glorieta! 

Aquí teniu el kit que li vaig fer a la Júlia:










4 comentaris:

  1. Quin conjunt més bonic!!! La dragoneta una monada i la manteta una preciositat! Els colors tot un encert! ;-)

    ResponElimina
  2. Molt maques les dues coses, el nino es veu molt dolç.

    ResponElimina
  3. La Júlia per ara fa servir la manteta. Està encantadíssima amb ella perquè és calentona, maca i pràctica! La dragoneta s'està en un prestatget de l'habitació, i hi fa molt de goig!

    ResponElimina