dilluns, 21 d’abril del 2014

Trobada scrapaire

Ja fa temps que em volta pel cap això de l'scrap. La veritat és que sense tenir massa coneixements, només amb bon material i una mica de gust i gràcia et poden sortir coses ben xules. I clar, això fa que enganxi i molt, surten coses tan cuquis!

A finals de l'any passat em vaig apuntar amb l'Elsa de llepafils a un monogràfic de targetes i tags nadalencs que ens va encantar. Ens vam quedar amb ganes de fer més coses i una tarda d'hivern vam decidir-nos a quedar per fer un mini àlbum junt amb altres companyes que els motivava el tema. I d'aleshores ençà que les setmanes han anat passant i amb el boca-orella, que sempre funciona, hem acabat fent un grupet de mosses amb ganes d'scrapejar.

Total, que el dissabte passat ens vam decidir a fer una trobada "scrapaire".
Com que aquesta vegada érem  més noies i necessitàvem més espai, la bona gent del Rallye ens han deixat un raconet al bar per poder fer les nostres reunions. I ben mirat el Rallye és ideal per fer-hi aquestes activitats: és  lluminós i no ens hi falten taules on parar totes les coses! i és que l'scrap vol espai per escampar tots els papers, la pega, les tisores, guillotines, botons, fotos, cintes, adhesius, instrumental, lletres, floretes, brillantets... Mireu quina trosset de taula més caòtica! I ja de pas, hi vam poder fer un bon berenar... què més es pot demanar!



Va ser una tarda de dissabte ben entretinguda i productiva. Jo em vaig decidir per fer un mini amb fotos de la família. Mireu quin àlbum més bonic que m'ha quedat!

 



Però aquí no acaba tot, i és que fa temps que em ballen pel cap moltes idees, tantes que fins i tot el cap em treu fum! M'agradaria provar de fer tantes coses! Però això de fer cursos, tallers i monogràfics vol temps, i no sempre m'és fàcil de poder desplaçar-me als llocs on els fan... així que m'he ben decidit a organitzar trobades per fer manualitats al poble! Així que si algú hi està interessat aneu-me seguint al blog, al facebook de marionades o al facebook del Rallye, que alguna cosa o altra organitzarem. Estigueu al cas els propers dies!



 I a vosaltres, scrapmaníaques, gràcies per la companyia i a veure si ens tornem a reunir ben aviat!

2 comentaris:

  1. Guau!!!! Ja tens l'àlbum ben acabat! que bonic! :) Una molt bona iniciativa la d'organitzar trobades :) de segur que m'apunto a la majoria! hihihihi una abraçada!

    ResponElimina
  2. Que guay Mariona! JA saps sinpuc, a la proxima m'apunto!

    ResponElimina