divendres, 13 de juny del 2014

un pitet per la Júlia

La Júlia se'ns està fent gran. L'1 de juny ja va fer mig any! I com a nena gran que és ha començat a menjar fruita. La veritat és que ben dolça i triturada li agrada força... però és clar, com que això de menjar amb cullera no ho té per mà, la pobra acaba amb les galtones ben enganxoses, la fruita que li regalima coll avall i la roba... ui la roba! Em poso les mans al cap de com arriba a ser de difícil de treure una taca de fruita!

Fins ara els pitets de la Júlia eren petits, just per salvar la brusa en cas de glopades. Però ara necessitava un pitet gran, que quedés ben fixat al cos i que fos fàcil de rentar. I sort en tenim de la Mariona, que quan va sentir el que ens passava va tenir la solució! "Ja us faré un pitet a mida jo!", ens va dir. I tal dit tal fet, que als pocs dies se'ns presentava a casa amb aquest fantàstic pitet amb ocellets de coloraines. Es veu que ella ja ho tenia rumiat, de fer un pitet d'aquest estil, i nosaltres li hem servit de conillets d'índies per provar l'eficàcia de l'invent.

Mireu-lo:

 


La tela de sobre ocellets dels colors llampants de la fruita. I és una tela plastificada, importantíssim per la funcionalitat del pitet. Això ens permet netejar-lo amb un drap moll i així no l'hem de rentar cada dia a la rentadora. Fins i tot, si us fixeu a les fotos de més avall, la Júlia se'l neteja ella mateixa fent la última xarrupada de la fruita tan dolceta!



 Per dintre és molt suau i fresc, amb tela de tovallola.



I el mètode de tancament és molt pràctic i segur, a prova dels petits més moguts quan mengen! Té mànigues i s'agafa per darrere amb un velcro.  Oi que pràctic?

Tot seguit us deixo unes fotos del dia de l'estrena. Mireu que contenta que està la Júlia amb el seu nou pitet!




I sobretot gràcies Mariona per aquests teus detalls! sort en tenim de tu, que anem així de mudats i pràctics!

Glòria i Júlia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada