dilluns, 19 de maig del 2014

GUARNEIX EL TEU CABÀS II

 

Donem per inaugurada la temporada de dissabtes creatius al Rallye! Aquest dissabte vam donar el tret de sortida amb un taller de decoració de cabassos.

Estic tan contenta de la "claca" que ha tingut! En total vam ser dotze dones, totes molt simpàtiques, animades i rialleres. Ens ho vam passar teta! Vam riure una bona estona i també haig de dir que vam treballar molt. Us vull agrair a cadascuna l'haver vingut i fet possible aquest taller. Això m'anima a fer-ne més.

Aquí us deixem tota l'evolució del taller, des de l'arribada de la gent de Sucre & Paper carregades de cabassos fins al resultat final. Ja veureu com tots els cabassos han quedat molt xulos i divertits. Us puc assegurar que aquest estiu anirem a la última, oi noies? Sou totes unes artistes! i us espero en properes ocasions!


Per acabar, també haig d'agrair a sucre & paper per la preparació, simpatia i motivació que ens van aportar en tot moment. Moltes gràcies! si mireu el seu facebook podreu veure totes les fotos dels cabassos que vam fer. No en van deixar ni un per fotografiar.

Bé, espero que us agradi i ja us asseguro que repetirem!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada