divendres, 12 de setembre de 2014

Vols fer-te una alfombra de trapillo?Tal com us vam anunciar, tornen els dissabtes creatius al Rallye, i els comencem amb moltes ganes i empenta! Amb idees noves i forces renovades.

En aquesta ocasió farem un taller que fa temps em demaneu, i que segurament serà un èxit. Voleu venir a fer una alfombra de trapillo? Com que ja sabem que hi ha força gent interessada, hem decidit fer un parell de matins, així podeu triar el dia que us va millor i podrem fer els grups més reduïts. L'hora? de 9:30 a 1. I com és habitual, farem un deliciós esmorzar per agafar energia, a càrrec de la Romy i en Josep del Rallye.

Segurament que algú estarà pensant "és que jo no en sé de fer això del trapillo...". No us preocupeu si no n'heu fet mai, que el taller està plantejat per a principiants. L'alfombra de trapillo serà l'excusa perfecta per aprendre'n! A més, tindreu possibilitat d'escollir els colors que vulgueu si us apunteu amb temps, sinó anirà al gust de la "profe".

I parlant de la professora... la formació a càrrec de qui serà? tatxan, tatxan.... us n'ensenyaré jo mateixa! Sí, sí, aquesta vegada m'estrenaré, i espero estar a l'alçada! La veritat és que m'he preparat amb molta il·lusió!

Vinga va, qui s'anima? 

Dies: 4 i 11 d'octubre
Hora: de 9:30 a 1
Lloc: Restaurant-Cafeteria El Rallye, Arbúcies
Què haig de portar?: ganes de treballar i riure
Com m'apunto?: a través de mail ( marionades13@gmail.cat ) o a través de missatge privat al facebook
 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada