dilluns, 7 de juliol del 2014

Decoració de lletres II

Aquest dissabte érem dotze més una de petitona, i malgrat la calor no ens vam fer enrere. Quin taller més bonic i quins resultats més vistosos! Això de decorar lletres ho haurem de repetir.

Una vegada més vam comptar amb l'ajuda de la Raquel de tíntate. La Raquel ens agrada molt. Té savis consells i moltes idees per orientar-nos. I és que la creativitat que portem totes a dins no és fàcil de treure, i necessitem algú que amb paciència ens la gestioni .


Vam començar amb la taula pelada, només amb les lletres de cartró. I com sol passar en aquests casos vam acabar que no hi podíem pas posar res més: pintures, botons, detalls, puntetes, etiquetes, papers de colors, troqueladores, pinzells, tintes, purpurina, flors de paper, detallets de fusta, cordills... quin kaos! però un kaos tan agradable... i és que les maletes de la Raquel són una meravella i té de tot per a tots els gustos.

En un parell d'horetes vam enllestir unes lletres precioses ideals per a fer inicials, recordar dates, crear paraules amb un significat especial o fer números d'aniversari, el que vulgueu! Si us animeu a fer-ne una ens ho dieu, i organitzem un altre dissabte creatiu. Estem pensant en repetir-lo més endavant perquè ha estat tot un èxit de taller!

Tampoc ens cansarem de dir que hem fet un grup de dones la mar de maco, de bona gent i ben avingudes. I que les tardes creatives també ho són de gresca, riures i xerrameca. I és clar, també són tardes de bon berenar! Deliciosos els croissants i els entrepans que ens preparen al Rallye, gràcies Núria, Romy i Pep! A la propera volem més entrepans amb cremós de cabra, melmelada de figues i nous! Ens vam ben llepar els dits, oi noies?

Només ens queda recordar-vos que aquest mes d'agost farem una pausa, però que al setembre tornarem amb més creativitat desenfrenada!




3 comentaris:

  1. M'encanten!!!! Sou unes cracs!!!!!

    ResponElimina
  2. Ens ho vam passar molt bé!! i ens van quedar molt bé!!! jijiji

    ResponElimina
  3. Moltes gracies guapissimes!!! un plaer passar la tarda amb totes vosaltres.
    Unes verdaderes artistes, uns grans resultats.
    Lletres: sempre úniques, diferents i amb caracter propi!

    ResponElimina