dilluns, 10 de març del 2014

L'aniversari d'en Nilet


Comencem la setmana amb una entrada molt especial: en Nilet, el petit de casa, ja ens ha fet tres anys! ja és tot un homenet, eh!

Com passa el temps, sembla que era ahir que érem a l'hospital! Quins records... L'Ona era una morenassa el dia que va néixer. Era tan morena que semblava lila! I el dia que va néixer en Nil jo anava ben refiada que sortiria com la seva germana i no! Tot el contrari! No podia creure el que veia: un vailet blanc com la neu. I mireu que a casa som ben morenos... Retirava ben bé a la seva àvia, que és blanca com la llet.

Prou records i anem al gra!
Per celebrar l'aniversari del petit, vaig preparar una corona molt xula de dinosaures. La tela és de I love kutchi, una botigueta de Barcelona súper xula. Jo personalment encara no hi he anat, però tenen botiga online. Tenen unes coses que enamoren!




Per fer un conjunt amb la corona, tenia un jersei de color gris que ja li havia comprat amb la intenció d'aplicar alguna cosa a l'esquena, i amb retalls de la mateixa tela que la corona l'hi vaig aplicar el nom. Ara la peça té un toc únic, personal i divertit tal com podeu veure.



Li va encantar! I per rematar el dia, la seva tieta Rita li va fer un pastís. Què dic un pastís... un súper pastís! Era de l'spiderman i estava curradíssim. Mireu que xulo:



Que content que va estar! Ai, Nilet, i nosaltres que contents que estem que tu estiguessis tan content! Va ser un dia genial!



T'estimem amb bogeria petit!

1 comentari:

  1. OOOOhhh quina entrada més bonica! i en Nil que gran i guapo! moltes felicitats als dos! una abraçada!

    ResponElimina