dimarts, 18 de març del 2014

L'aniversari d'en Nil II

Avui us ensenyaré el regal de l'aniversari del meu fill Nil. De fet, al final es va convertir en dos regals: un per ell i un per l'Ona. Sinó hauria sigut una baralla rere una altra només amb un... No sé si a tothom que té dos fills li passa això, però amb els meus ha de ser tot igual per a tots dos perquè sinó només tenim que discussions a casa!



Tipa d'anar darrere d'ells i el pal d'escombra com una boja, vaig tenir clar que un dia els havia de fer aquest regal. Sí sí, com ho sentiu, em juguen amb el pal de l'escombra com si fos un cavall. En Nil de cavaller, i l'Ona darrere d'ell de princesa, és clar.

També haig de dir que l'Ona, que se m'està fent gran i responsable, em va ajudar a fer els cabells llargs del cavall i  ho va portar en secret fins el dia que li vam regalar al seu germà.

Van estar molt contents quan els hi vam donar. Ara van amunt i avall per casa fent curses. Us penjo un parell de fotos perquè veieu les cares de feliços que feien! I és que què omple més a una mare que veure els seus fills somrients? 



Tenia moltes ganes d'ensenyar-vos-els. Estic molt orgullosa del resultat. Us agrada?




6 comentaris:

  1. Mariona, són xulíssims!!! ja veuràs pel dia de St Jordi com disfrutaran!!!! Un petonàs

    ResponElimina
  2. Ja en pots estar ben orgullosa Mariona perquè t'han quedat GENIALS!!! M'encanten...i dubto que et tornin a agafar cap pal d'escombra!
    Una abraçada,
    Montse

    ResponElimina
  3. Una txulada nena! i que guapos i grans que estan! un petó

    ResponElimina
  4. Són xulíssims!! Tan quedat una passada!!! Que guapos i que contents amb els seus nous cavalls!!

    ResponElimina
  5. Ooooh com m'agraden!!!! És super original i molt divertit
    Petonets

    ResponElimina