dilluns, 24 de març del 2014

Dissabte als Encants

Ja fa setmanes que tinc pendent d'explicar-vos una excursioneta que vaig fer amb la Jordina, la Txell i la Glòria per Barcelona. Un dissabte d'aquest passat mes de gener vam anar a visitar els Encants de Barcelona.



Els Encants Vells, oficialment Mercat Fira de Bellcaire, és un dels mercats més antics del continent europeu i algunes referències daten el seu origen en el segle XIV. És més que un mercat de vell i ambulant. Per una banda, com tots els mercats de vell, busca sortida a productes que ja no és possible oferir per altres vies comercials: l'esplanada de baix amb tot d'objectes i articles que qui sap d'on han sortit és espectacular! Però a més, en aquest mercat els articles "reciclats" comparteixen espai amb botiguetes i parades que ofereixen productes nous, actuals i d'ocasió.

Nosaltres hi vam anar a fer el "turista", però vam trobar parades de llanes, teles, fils i vetes. Així que jo vaig aprofitar per firar-me una mica! 




Si algun dia en teniu ocasió, us ho recomano: traieu-hi el nas! Tant pel mercat en si i l'ambient que s'hi respira, com per veure el nou edifici-estructura on actualment està ubicat. Val la pena!

3 comentaris:

  1. Tinc unes ganes d'anar-hi als encants!!!! Quina bona pinta ;)
    Una abraçada,
    Cris

    ResponElimina
  2. Ja veig que hi vas trobar uns bons tresors?!! Una excursió per tenir en compte!
    ;-))

    ResponElimina
  3. Uaaau quina sortidetaaaa!!!
    Una abraçada

    ResponElimina