dimarts, 20 de gener del 2015

Un desembre de tallers: corones nadalenques



Continuant amb aquest desembre farcit de tallers, us explico el dissabte creatiu del mes de desembre que vam organitzar al Rallye. Després de les postals de nadal que vam fer al novembre, en aquesta ocasió vam fer unes corones de nadal súper xules i resultones.

Jo vaig portar tot el material i cadascuna va fer la seva corona al seu aire i estil personal. Van quedar molt boniques i segur que han pogut lluir durant tot el nadal a les portes de casa. Vam riure, vam esmorzar i, sobretot, vam passar una bona estona.

Us vull agrair des d'aquí a totes les que vàreu poder venir. Penjo les fotos per que podeu veure quines artistes tenim al grup de marionades al Rallye.

També aprofito per anunciar que al febrer tornarem a engegar els dissabtes creatius, i us fem un avançament:  farem unes làmpares de tela.
O sigui que si vols passar una bona estona, ja ho saps. T’hi esperem amb els braços oberts!

Moltíssimes gràcies per ser aquí.

 
 
 

Un desembre de tallers: la fira del tió



Primer de tot us volia desitjar un bon any a tots.

Vaig amb una mica de retard a l'hora d'actualitzar el blog, però és que aquest mes de desembre ha sigut molt intens! He estat cosint com una beneita per poder tenir tots els regals de reis a punt. De mica en mica ja us els penjaré perquè tinc un bon grapat de novetats per ensenyar-vos.

La primera entrada de l'any, però, la volia fer d'un dels tallers que vam organitzar aquest desembre. Es tracta del taller que vam fer en el marc de la Fira del tió d'Arbúcies, el meu poble. És una nova fira en motiu del nadal, amb paradetes artesanes tot el dia i, entre d'altres activitats, els més petits van poder gaudir de tallers de decoració de nadal, postals i, fins i tot, podien fer tions. Per als més xics també hi havia ponis. La meva filla va estar súper contenta, i és que la fira va ser molt xula, de veritat.

A mi em va agradar molt, sobretot, poder gaudir durant tot el cap de setmana de la companyia de tots els que van venir al meu taller de postals i arbrets de nadal. Aquí us en deixo algunes fotos.