dissabte, 14 de març del 2015

Una làmpara al teu gust i única

Ei! avui us voldria ensenyar un recopilatori de fotos de l'últim taller que vam fer: el de làmpares (parlant amb correcció, làmpades... però qui la fa servir aquesta paraula?). Va ser un taller tan exitós que al final vam haver d'organitzar un parell de dies!

El taller consistia en fer un barret de tela amb la possibilitat de muntar-lo al sostre o en un peu. La gràcia és que cadascuna de les noies que van venir van poder triar la tela i van sortir làmpares totes diferents, unes de divertides, d'altres per la mainada, altres més elegants...

Va ser un taller molt xulo, i el millor de tot és veure la cara de satisfacció de les participants, que marxaven cap a casa amb la làmpara feta i a punt per buscar-li el racó més escaient de la casa.

Des d'aquí us vull agrair una vegada més l'assistència. Estic súper feliç de veure que els dissabtes creatius al Rallye cada vegada s'animen més i som més colla amb ganes d'aprendre. Espero que us agradin les fotos i que als que no heu vingut mai us animi a venir en alguna ocasió. A més, heu de pensar que en Monell ens fa uns esmorzars estupendos! En aquesta ocasió ens va fer unes magdalenes de nous delicioses.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada