dissabte, 14 de febrer de 2015

la manta per la iaia

Aquestes festes de nadal tenia un repte pendent que no vaig poder aconseguir l’any passat per falta de temps. Però aquest any sí que ho he pogut fer, i m'he superat i tot! La meva idea era fer tots els regals de reis fets a mà, a banda de les coses que els petits van posar a la seva carta, és clar. I al final n'he pogut fer fins a 20, sí! 20 regals fets per mi. N'estic tan contenta! 
A partir d'avui els aniré ensenyant al blog. Però primer de tot deixeu-me ensenyar-los tots junts, perquè fan molta patxoca, oi?El primer detall que us vull ensenyar és la manteta de la meva iaia Lola perquè és un regal molt especial. La meva iaia no parava mai de fer-me coses:mantes de ganxet, bufandes, gorros….. sabia fer un pilor de coses. De fet les mantetes que tinc al sofà de casa són de ganxet i son fetes d’ella. Ara pobreta ja no pot fer res de tot això i em feia tanta il.lusió poder-li fer un regal únic i fet per mi! Volia fer alguna cosa que ella no hagués fet mai i vaig optar pel patchwork. Ella feia anar la màquina de cosir a tope, pero de patch no n’havia fet mai.

I com que li agrada molt estar súper calentona a la seva butaca vaig decidir-me a fer-li una manteta amb forro polar. Són molt agradables al tacte i la mar de càlides. Ella passa moltes hores a la seva butaca i des que té la manta fa una altra cara i tot! està tan estufada amb la seva manta nova! Cada vegada que la vaig a veure em diu "és tant calentona aquesta manta nena". I a mi m’encanta que m'ho digui, estic súper contenta que li hagi agradat tant. I és que me l’estimo amb bogeria!

Gràcies iaia per haver estat sempre al nostre costat i ser com ets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada