dilluns, 22 de setembre del 2014

Estoig pel carnet de salut triple


Quin tip de fer fundes per carnet de salut. En tinc fets de tots els models: d'individuals, de dobles i fins i tot de triples!

Avui us en vull ensenyar un de triple.

L'Ester està esperant el seu tercer fill. Mare meva, aviat és dit! A més seran tres vailets! Un dia d'aquest estiu em va demanar si li podia fer una funda per poder portar tots els carnets junts i tenir-los sempre ben posats. També em va dir si podia aplicar-hi una A al davant perquè tots tres germans tenen el nom que comença per A: l'Arnau, l'Aniol i l'Aleix, que és el que està de camí.

Espero que us agradi. I espero que tu Ester tinguis, tal com diuen, una hora ben curta. I enhorabona!

Moltes gràcies per pensar en Marionades.










divendres, 12 de setembre del 2014

Vols fer-te una alfombra de trapillo?



Tal com us vam anunciar, tornen els dissabtes creatius al Rallye, i els comencem amb moltes ganes i empenta! Amb idees noves i forces renovades.

En aquesta ocasió farem un taller que fa temps em demaneu, i que segurament serà un èxit. Voleu venir a fer una alfombra de trapillo? Com que ja sabem que hi ha força gent interessada, hem decidit fer un parell de matins, així podeu triar el dia que us va millor i podrem fer els grups més reduïts. L'hora? de 9:30 a 1. I com és habitual, farem un deliciós esmorzar per agafar energia, a càrrec de la Romy i en Josep del Rallye.

Segurament que algú estarà pensant "és que jo no en sé de fer això del trapillo...". No us preocupeu si no n'heu fet mai, que el taller està plantejat per a principiants. L'alfombra de trapillo serà l'excusa perfecta per aprendre'n! A més, tindreu possibilitat d'escollir els colors que vulgueu si us apunteu amb temps, sinó anirà al gust de la "profe".

I parlant de la professora... la formació a càrrec de qui serà? tatxan, tatxan.... us n'ensenyaré jo mateixa! Sí, sí, aquesta vegada m'estrenaré, i espero estar a l'alçada! La veritat és que m'he preparat amb molta il·lusió!

Vinga va, qui s'anima? 

Dies: 4 i 11 d'octubre
Hora: de 9:30 a 1
Lloc: Restaurant-Cafeteria El Rallye, Arbúcies
Què haig de portar?: ganes de treballar i riure
Com m'apunto?: a través de mail ( marionades13@gmail.cat ) o a través de missatge privat al facebook