diumenge, 31 d’agost del 2014

Ens preparem per anar a la "guarde"



La Glòria, la meva sòcia del blog, s'incorpora a la feina i la petita Júlia haurà d'anar a l'escola bressol. I com que vol que hi vagi ben equipada em va fer un encàrrec.

Volia un parell de bosses: una per poder portar la roba bruta cada dia cap a casa i l’altra per poder portar llençols, tovalloles i moltes coses que necessiten. Em va demanar que fossin una miqueta grans i que, sobretot, hi haguessin cargols aplicats o dibuixats a la tela. Com que de tela amb cargols no n'hi ha gaire varietat, vaig preferir fer-li unes aplicacions.









A més, també em va demanar un petit necesser per posar la cremeta, un raspallet i el termòmetre. Per fer el necesser vaig fer servir el mateix estil de teles perquè quedés tot com un conjunt. En aquest cas, però, vaig fer un cargol amb roba de pissarra per si volia posar-li el nom escrit.






Espero que us agradi tot el conjunt! I a veure si la mare de la Júlia el dia que comenci a anar a l'escola amb les seves bosses immortalitzi el moment amb una foto i ens la faci arribar, que les mares ja sabeu que el primer dia d'escola es recorda tota la vida, oi?






dimarts, 19 d’agost del 2014

Benvingut Elies!

La Núria i una seva amiga volien fer un regal de naixement. Havien pensat en un kit de naixement complet i vaig optar per fer un altre canviador, que és molt pràctic. De conjunt hi vaig afegir un pitet i un porta-xumets.

Ens vam posar d'acord amb les teles i al final vam optar per fer tela de tovallola a la part interior i un estampat ben llampant per la part de fora l'estoig. El primer canviador que vaig fer era amb tela plastificada, però trobo que amb tela de tovallola també va quedar ben xulo. Què hi opineu vosaltres?

Espero que us agradi. I si teniu ganes de veure més kits de naixement, aquí us deixo els enllaços del de la Martina i el de la Júlia.














dijous, 14 d’agost del 2014

Un altre estoig per la documentació dels més petits

La Tània volia tenir tots els documents de la petita Ivet ben guardats i endreçats. Em va dir que volia que el fes a la meva manera i aquí el teniu.

Haig de dir que aquests estoigs agraden molt perquè ja en porto fets un piló. Recordeu el de la Martina, el teniu aquí.

Espero que a vosaltres també us agradi!