dilluns, 26 de maig del 2014

Decoració de lletres



Personalitza una lletra o un número, per tu o per regalar a algú ben especial! Pots fer la inicial del nom del teu fill per a la seva habitació, un número per una celebració especial, una paraula entranyable per decorar un raconet de casa... el que tu vulguis!

Serà la tarda del dissabte 5 de juliol, de 5 a 8 a El Rallye. Les noies de tíntate portaran tot el material necessari, ens donaran idees, ensenyaran trucs i ens orientaran en el procés creatiu.

Si estàs interessat/da en venir ens ho fas saber per mail o a través d'un missatge privat al facebook. I sobretot, ens ho dius amb temps, que t'haurem d'encarregar la teva lletra o número de cartró pedra. 


 


divendres, 23 de maig del 2014

BIJUTERIA DE TRAPILLO & GIN



Què us semblaria passar un vespre de divendres diferent?

Us imagineu que ens ajuntem una bona colla i tot fent un gintònic fem les nostres pròpies creacions de bijuteria? Tens ganes d'engalanar-te l'escot amb un collaret diferent, original, únic i al teu gust?
No ho dubtis i vine, aquest és el teu taller!

Serà el divendres 6 de juny de 9 a 11 del vespre a el Rallye, Arbúcies. I tintate seran els encarregats d'ensenyar-nos a fer aquest taller de peces úniques. Si us voleu apuntar us poseu en contacte amb nosaltres tan aviat com pugueu, que les places són limitades! Ho podeu fer a través d'un missatge privat al facebook o les adreces e-mail que teniu al cartell!


A Marionades continuem treballant perquè cada mes us poguem oferir un nou dia creatiu. Si tens idees noves, suggeriments o interessos concrets ens ho dius i mirarem què hi podem fer. Contacta amb nosaltres!




dilluns, 19 de maig del 2014

GUARNEIX EL TEU CABÀS II

 

Donem per inaugurada la temporada de dissabtes creatius al Rallye! Aquest dissabte vam donar el tret de sortida amb un taller de decoració de cabassos.

Estic tan contenta de la "claca" que ha tingut! En total vam ser dotze dones, totes molt simpàtiques, animades i rialleres. Ens ho vam passar teta! Vam riure una bona estona i també haig de dir que vam treballar molt. Us vull agrair a cadascuna l'haver vingut i fet possible aquest taller. Això m'anima a fer-ne més.

Aquí us deixem tota l'evolució del taller, des de l'arribada de la gent de Sucre & Paper carregades de cabassos fins al resultat final. Ja veureu com tots els cabassos han quedat molt xulos i divertits. Us puc assegurar que aquest estiu anirem a la última, oi noies? Sou totes unes artistes! i us espero en properes ocasions!


Per acabar, també haig d'agrair a sucre & paper per la preparació, simpatia i motivació que ens van aportar en tot moment. Moltes gràcies! si mireu el seu facebook podreu veure totes les fotos dels cabassos que vam fer. No en van deixar ni un per fotografiar.

Bé, espero que us agradi i ja us asseguro que repetirem!






dilluns, 12 de maig del 2014

Per fi un bolso per mi!

Feia tant de temps que volia fer-me un bolso per mi!


L'altre dia anant cap a treballar se'm va trencar el que portava cada dia. Sort que era un divendres, que em toca anar al Tela Marinera i aviat vaig tenir triada la labor que faria allà aquella mateixa tarda!

Per fi un bolso per mi! El vaig tenir fet de seguida i l'endemà ja el vaig poder estrenar. És d'estil bandolera, que crec que és molt còmode, i les teles com no podia ser d'una altra manera, són fantàstiques!

Espero que us agradi!





 





dimarts, 6 de maig del 2014

GUARNEIX EL TEU CABÀS

Des de marionades i amb la col·laboració del Restaurant el Rallye encetem, amb molta il·lusió i empenta, els DISSABTES CREATIUS

La nostra intenció és oferir un taller mensual de manualitats. Procurarem que siguin ben diversos, per a tots els gustos i per a tota aquella gent que tingui ganes de deixar-se portar per l'artista que tots tenim a dins.




La nostra primera proposta és passar el dissabte 17 de maig ben entretingut guarnint un cabàs. Tindrem la sort de comptar amb la gent de sucre & paper que ens portaran tot el material que necessitem, i sobretot, la seva experiència. A més, si esteu amb els vostres fills tot el dissabte no tindreu excusa per no apuntar-vos-hi: ells també poden venir a fer-se el seu propi cabàs en versió mini, i així anireu ben conjuntats per anar a passeig o a la platja aquest estiu!

Què, us animeu?



Si voleu més informació o ja esteu decidits a apuntar-vos-hi només cal que contacteu amb nosaltres a través dels nostres e-mails o enviant-nos un missatge privat als nostres facebooks:

marionades13@gmail.com
restrallye@yahoo.es
facebook El Rallye
facebook marionades