dilluns, 9 de juny del 2014

BIJUTERIA DE TRAPILLO & GIN II

Bones!

Estic tan contenta de la rebuda que van tenint de mica en mica els tallers! Mira que cada vegada bé gent diferent, eh! Però es respira molt bon ambient i riem tant…

Aquesta vegada hem tingut la sort de comptar amb la Raquel de tíntate. Crec que no podíem tenim millor mestra. Raquel, gràcies per tenir tanta paciència amb nosaltres i per ser una gran persona! Espero que ens puguis perdonar per fer-te plegar tard! 

Va ser una vetllada genial. Vam riure, vam crear i també vam xalar! I per acabar-ho d'arrodonir, en Pep del Rallye ens va fer uns gintònics amb essències de diferents gustos que estaven boníssims.
També volia  agrair a totes les que hi vareu ser presents, crec que vam fer un grupet molt maco i molt divertit.

Vam fer dues classes de collarets diferents, i tots dos xulíssims. Jo em pensava que això de fer ganxet amb les mans era més fàcil! però finalment ens en vam sortir prou bé i ens van quedar uns collarets maquíssims. Quines ganes de poder-los lluir aquest estiu!

Vull ensenyar-vos quatre fotos perquè veieu el bon ambient que estem creant i perquè us animeu a venir al pròxim taller. Serà el de decoració de lletres, i també el farem amb la Raquel de tíntate, el dia 5 de juliol  de 6 a 8 del vespre. Si voleu venir m’envieu un privat al correu de marionades13@gmail.com o un privat a la pàgina del facebook.

Moltes gràcies i espero que us agradin!

 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada