dimarts, 6 de maig del 2014

GUARNEIX EL TEU CABÀS

Des de marionades i amb la col·laboració del Restaurant el Rallye encetem, amb molta il·lusió i empenta, els DISSABTES CREATIUS

La nostra intenció és oferir un taller mensual de manualitats. Procurarem que siguin ben diversos, per a tots els gustos i per a tota aquella gent que tingui ganes de deixar-se portar per l'artista que tots tenim a dins.




La nostra primera proposta és passar el dissabte 17 de maig ben entretingut guarnint un cabàs. Tindrem la sort de comptar amb la gent de sucre & paper que ens portaran tot el material que necessitem, i sobretot, la seva experiència. A més, si esteu amb els vostres fills tot el dissabte no tindreu excusa per no apuntar-vos-hi: ells també poden venir a fer-se el seu propi cabàs en versió mini, i així anireu ben conjuntats per anar a passeig o a la platja aquest estiu!

Què, us animeu?



Si voleu més informació o ja esteu decidits a apuntar-vos-hi només cal que contacteu amb nosaltres a través dels nostres e-mails o enviant-nos un missatge privat als nostres facebooks:

marionades13@gmail.com
restrallye@yahoo.es
facebook El Rallye
facebook marionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada